Colbert op maat

Voor een colbert op maat bent u bij Tailors&Co. aan het juiste adres. Wanneer u op zoek bent naar een organisatie waar u altijd terecht kunt voor een kwalitatief hoogwaardig colbert op maat, dan kunt u bij onze twee vestiging in Utrecht en Goes terecht. Daarnaast is er nog een showroom  in Laren (NH), waar u op afspraak van harte welkom bent. Wilt u ons bezoeken voor een colbert op maat, dan kunt u de openingstijden en adressen op onze website bekijken.

Kwaliteit van het colbert op maat

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zeer tevreden zijn over ons werk en onze producten. Wanneer wij een colbert op maat voor u gaan maken, dan doen wij dit altijd volledig naar uw wens. Dit betekent dan ook dat wij van begin tot eind het colbert op maat maken, dus geen aangepaste confectie. Zo kunnen wij altijd tot een eindproduct komen dat volledig bij u past. Wij garanderen u de hoge kwaliteit en de duurzaamheid van ieder colbert op maat. Voor ieder colbert op maat van onze hand wordt dan ook gebruik gemaakt van de beste materialen.

Contact

Wilt u een colbert op maat laten maken en bent u nog op zoek naar de beste aanbieder? Bij ons kunt u altijd een prachtig colbert op maat laten maken tegen een aantrekkelijke prijs. U profiteert dat ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie en advies? Stuur dan een mail naar info@tailorsandco.nl of bel naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht).

Bekijk ook eens:
Colbert op maat, Kostuum op maat, Maathemden, Maatpak, Maatpak dames, Maatshirt Utrecht, Schoenen op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: