Maatpak

Voor een maatpak van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar Tailors&Co. U bent bij ons altijd van harte welkom wanneer u een maatpak nodig heeft, voor een speciale gelegenheid, voor casual gebruik of voor uw drukke dagen op kantoor. U kunt samen met uw tailor uw favoriete jasje, pak en pantalon samenstellen. Wij zullen u verbazen met de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Zo kunt u bij ons zelfs een overcoat of trenchcoat op maat laten maken. Wanneer u kiest voor een maatpak van Tailors& Co, dan kiest u voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Een maatpak van de beste kwaliteit

Wij ontwerpen uw maatpak van begin tot eind volledig volgens uw wensen en behoeften. Wij zullen u dan ook geen aangepaste confectie aanbieden, maar uitsluitend 100% maatwerk. Enkele kenmerken van onze hoogwaardige kwaliteit zijn de echte knoopsgaten in de mouw en de rollende revers, welke worden vervaardigd in echt paardenhaar. U kunt uw maatpak binnen vier weken komen doorpassen, waarbij de laatste aanpassingen worden bepaald. Vervolgens is uw maatpak binnen drie tot vier dagen klaar. U kunt uw nieuwe maatpak zelf komen ophalen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid deze te laten bezorgen.

Contact

Wij bewaren altijd uw maten. Heeft u een nieuw maatpak nodig, dan is het niet nodig om uw maten opnieuw op te nemen wanneer er niets aan uw postuur veranderd is. U hoeft dan uitsluitend de stoffen voor uw maatpak uit te kiezen en wij kunnen er direct mee aan de slag. Heeft u interesse? U kunt onze twee filialen bezoeken tijdens openingstijden en de showroom op afspraak. U kunt bellen naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of mailen naar info@tailorsandco.nl.

Bekijk ook eens:
Maatpak, Kostuum op maat, Pak op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: