Kostuum op maat

Een kostuum op maat van Tailors&Co. voldoet altijd aan uw wensen en eisen. Samen met uw tailor gaat u aan de slag om uw kostuum op maat precies zo te maken als u dat wilt. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit optimaal is, vervaardigd wordt uit duurzame materialen en perfect passend is. Wanneer u bij ons komt voor een kostuum op maat, dan mag u ook werkelijk 100% maatwerk verwachten, dus geen aangepaste confectie.

Een samengesteld kostuum op maat

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid een kostuum op maat te maken in één stof, maar bij ons kunt u ook een samengesteld kostuum op maat laten maken. Dit betekent dat u samen met de tailor uw favoriete pak, jasje, overhemd en pantalon kunt samenstellen. Uiteraard kunnen wij een kostuum op maat maken speciaal voor uw zakelijke gelegenheden, maar ook voor casual gebruik. Onze mogelijkheden zullen u verbazen. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid een overcoat of trenchcoat op maat te laten maken.

Contact

Een kostuum op maat van Tailors& Co is van hoogwaardige kwaliteit. Neemt u gerust even een kijkje op onze website voor meer informatie. Hier vindt u ook de adressen en openingstijden van onze filialen, waar u terecht kunt voor een kostuum op maat. U bent van harte welkom. Wilt u vooraf contact met ons opnemen? Bel dan naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of mail naar info@tailorsandco.nl.

Bekijk ook eens:
Kostuum op maat, Maathemden, Maatpak dames, Maatpak Utrecht, Maatpak Zeeland, Maatpak, Maatschoenen, Maatschoenen Utrecht, Overhemd op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: