Maathemden

Maathemden zijn ideaal wanneer u speciale wensen heeft, maar ook zeker als u er op en top verzorgt uit wilt zien. U kunt bij Tailors& Co maathemden laten maken als onderdeel van een pak, maar uiteraard bent u bij onze professionele tailor ook terecht wanneer u enkel maathemden nodig heeft. Onze ervaren medewerkers staan altijd graag voor u klaar.

De vele mogelijkheden in maathemden

Met maathemden kunt u werkelijk alle kanten op. Draagt u het liefst maathemden die wat ruimer om u heen vallen of juist sterk getailleerde modellen? Voor onze tailors is het allemaal geen probleem. U hoeft maar aan te geven wat voor maathemden u in gedachten heeft en zij vertalen uw wensen en behoeften naar een perfect passend ontwerp. Door onze ruime ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn met de meest indrukwekkende maathemden.

Contact

Wilt u een professionele tailor bezoeken voor maathemden die compleet qua maat en stijl bij u passen? Dan bent u aan het juiste adres bij Tailors&Co. Wij hebben twee filialen en één showroom waar u ook altijd op afspraak van harte welkom bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben wanneer u interesse heeft in maathemden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op door te mailen naar info@tailorsandco.nl of door te bellen naar ons filiaal in Utrecht, 030 – 23 42 666.

Bekijk ook eens:
Maathemden, Maatpak dames, Overhemd op maat, Pak op maat, Schoenen op maat, Maatpak Utrecht, Maatpak, Maatshirt Utrecht

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: