Maatpak dames

Een maatpak voor dames dient duurzaam en van uitstekende kwaliteit te zijn. Vele bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in maatpakken, bieden geen maatpak voor dames en richten zich uitsluitend op de heren. Bij Tailors& Co bent u ook voor een kwalitatief hoogwaardig maatpak voor dames aan het juiste adres. Wij hebben twee filialen, waar u terecht kunt om het pak volledig op maat te laten maken. Daarnaast bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom, waar u ons werk vrijblijvend kunt bekijken.

Een maatpak voor dames die volledig aan uw wensen voldoet

Bent u op zoek naar een mooi maatpak voor dames om te dragen naar uw werk, naar belangrijke vergaderingen of afspraken met zakenrelaties? Of wilt u een indrukwekkend maatpak voor dames aanschaffen om er in de privésfeer uitstekend uit te zien? Waarvoor u ook een maatpak voor dames nodig heeft, wij vervaardigen een maatpak voor u dat aan al uw wensen voldoet. De mogelijkheden in de model- en stofkeuze zijn vrijwel onbeperkt. Uw mantel- of broekpak wordt in een ongedwongen sfeer samengesteld met uw tailor.

Contact

Wij maken ieder maatpak voor dames met de grootste zorg. Binnen vier weken na uw bezoek aan de tailor kunt u het maatpak komen doorpassen om de laatste aanpassingen door te laten voeren. Vervolgens wordt het maatpak binnen drie tot vier dagen bij u thuis bezorgd of ligt het maatpak voor dames klaar om afgehaald te worden. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of stuur een mail naar info@tailorsandco.nl. U bent van harte welkom.

Bekijk ook eens:
Maatpak dames, Maatpak Utrecht, Maatpak Zeeland, Maatschoenen, Schoenen op maat, Colbert op maat, Overhemd op maat, Pak op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: