Maatpak Utrecht

Wilt u een maatpak in Utrecht laten maken? Wanneer u op het internet op zoek gaat naar een onderneming waar u een goed maatpak in Utrecht kan laten maken, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Echter, u wilt wel kunnen rekenen op een uitstekende kwaliteit en een hoge mate van duurzaamheid. Dan komt u naar Tailors& Co om een maatpak in Utrecht te laten maken. Wij garanderen u altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Uw maatpak in Utrecht laten maken, bij Tailors& Co.

Wanneer u een maatpak in Utrecht wilt laten maken, dan is de kwaliteit zeer belangrijk. Bij Tailors& Co werken wij uitsluitend met de beste materialen en de meest professionele tailors. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste garanderen wanneer u bij ons komt voor een maatpak in Utrecht. Binnen vier weken kunt u het maatpak in Utrecht komen doorpassen om de laatste aanpassingen te maken. Hierna is het maatpak binnen drie tot vier dagen klaar om op te halen. Wij kunnen deze ook bij u thuis bezorgen.

Contact

Wilt u een maatpak in Utrecht laten maken, voor zakelijk of casual gebruik? Zowel dames als heren zijn bij ons van harte welkom om een perfect passend maatpak in Utrecht te laten maken door onze tailors. Ook in ons andere filialen, in Goes of Laren (NH) , bent u van harte welkom. Kijk op onze website voor de openingstijden. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of mail naar info@tailorsandco.nl.

Bekijk ook eens:
Maatpak Utrecht, Maatpak Zeeland, Maatschoenen, Maatschoenen Utrecht, Maatschoenen Zeeland, Maatshirt, Maatshirt Utrecht

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: