Maatschoenen Zeeland

U kunt uw maatschoenen in Zeeland laten maken bij diverse ondernemingen. Tailors & Co. is één van de weinigen die zich volledig gespecialiseerd hebben in maatkleding waaronder maatschoenen. In Zeeland is dit dan ook het adres voor uw maatschoenen. Wij zien u graag voor uw maatschoen in Zeeland, bij Tailors&Co.

Voor al uw maatschoenen in Zeeland en Utrecht

U kunt voor kwalitatief hoogwaardige maatschoenen in Zeeland terecht in ons filiaal in Goes. Tevens hebben wij een vestiging in Utrecht en Laren (NH). Dit is een ideale optie wanneer u maatschoenen in Zeeland wilt laten maken en eerst wat werk van onze hand wilt bekijken. U kunt zelf onder meer een model, het leder en de zool kiezen voor de maatschoenen die u in Zeeland of in Utrecht laat vervaardigen door tailors&Co.

Contact

Wilt u maatschoenen in Zeeland laten maken en heeft u nog geen keuze gemaakt uit de aanbieders? Neemt u dan ook zeker even een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over de mogelijkheden. Wanneer u uw maatschoenen in Zeeland wilt laten maken, in Goes, dan kunt u bellen naar 0113 – 71 55 77 voor meer informatie. Ons filiaal in Utrecht kent langere openingstijden. Dit filiaal is te bereiken op telefoonnummer 030 – 23 42 666. Uiteraard kunt u ook altijd even een mailtje sturen naar info@tailorsandco.nl.

Bekijk ook eens:
Maatpak, Colbert op maat, Kostuum op maat, Maathemden, Maatpak dames, Maatpak Utrecht, Maatpak Zeeland, Maatschoenen, Maatschoenen Utrecht, Maatschoenen Zeeland, Maatshirt, Maatshirt Utrecht, Overhemd op maat, Pak op maat, Schoenen op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: