Overhemd op maat

Voor een overhemd op maat bent u aan het juiste adres bij Tailors&Co. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een mooi overhemd op maat maken dat volledig aan al uw verwachtingen voldoet. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, maar u meer informatie vindt over onze werkwijze, onze kwaliteiten en onze diensten. Wilt u een overhemd op maat laten maken door onze professionals? U kunt zowel het filiaal in Utrecht als in Goes of Laren (NH) bezoeken. U vindt de openingstijden en adressen op onze website.

Een overhemd op maat tegen een aantrekkelijke prijs

Voor maatwerk betaalt u altijd meer. Dat is een vaststaand feit. Echter, bij veel aanbieders dient u direct de hoofdprijs te betalen voor een overhemd op maat. Wij vinden het vooral belangrijk dat de prijs goed in verhouding staat met de kwaliteit. Een overhemd op maat van Tailors& Co is altijd van hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. U profiteert dan ook gegarandeerd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding van een overhemd op maat.

Contact

Heeft u een overhemd op maat nodig? U bent van harte welkom in onze filialen. Wilt u eerst wat voorbeelden van ons werk bekijken, dan nodigen wij u uit eens een showroom te bezoeken. Dit kan uitsluitend op afspraak, zodat wij zeker zijn dat er een ervaren medewerker voor u klaar staat. Wilt u een overhemd op maat laten maken, maar heeft u nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of stuur een mail naar info@tailorsandco.nl.

Bekijk ook eens:
Maatpak, Colbert op maat, Kostuum op maat, Maathemden, Maatpak dames, Maatpak Utrecht, Maatpak Zeeland, Maatschoenen, Maatschoenen Utrecht, Maatschoenen Zeeland, Maatshirt, Maatshirt Utrecht, Overhemd op maat, Pak op maat, Schoenen op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: