Pak op maat

Een pak op maat dient uiteraard op de eerste plaats volledig bij al uw wensen en behoeften aan te sluiten. Wanneer u bij Tailors& Co komt voor een pak op maat, dan vertalen de ervaren tailors uw ideeën naar een perfect passend ontwerp dat hier volledig op aansluit. Daarbij is het uiteraard van belang dat het pak op maat een uitstekende kwaliteit bezit en dat u er lang plezier van kunt hebben. Bij ons mag u altijd een hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van duurzaamheid verwachten van het pak op maat.

De prijs van een pak op maat

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat u voor een pak op maat meer betaalt dan voor een standaard ontwerp. Echter, wij vinden het wel belangrijk dat u kunt profiteren van een aantrekkelijke prijs voor het pak op maat. Daarom kunt u bij ons altijd een pak op maat laten maken tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Neemt u gerust even een kijkje op onze website voor meer prijsinformatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Wanneer u bij ons een pak op maat laat maken, dan kunt u binnen vier weken langskomen voor het doorpassen, waarbij de laatste aanpassingen worden gemaakt. Hierna kunt u uw pak op maat binnen drie tot vier dagen op komen halen. U kunt er ook voor kiezen deze te laten thuisbezorgen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Bel dan naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of stuur een mail naar info@tailorsandco.nl.

Bekijk ook eens:
Pak op maat, Colbert op maat, Kostuum op maat, Maathemden, Maatschoenen Utrecht, Maatpak, Schoenen op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: