Schoenen op maat

Voor schoenen op maat bent u van harte welkom bij Tailors&Co. Wij kunnen altijd op professionele wijze kwalitatief hoogwaardige schoenen op maat voor u maken. U kunt zelf onder meer het model, het leder en de zool kiezen. Uiteraard zijn onze ervaren medewerkers er om u hierin te informeren en te adviseren in uw belang wanneer u dit wenst. Met onze schoenen op maat verzekert u zichzelf ervan dat u kunt genieten van optimaal draagcomfort.

Schoenen op maat voor dames en heren

Zowel dames als heren zijn bij ons van harte welkom bij Tailors& Co voor schoenen op maat. U kunt een keuze maken uit meer dan 25 verschillende kleuren leder, waarna de voetbreedte, lengte en wreefhoogte worden opgemeten. Er is een zeer ruim assortiment keuzes beschikbaar voor het laten maken van schoenen op maat.

Contact

Heeft u interesse in onze schoenen op maat? Neemt u dan gerust even een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over de mogelijkheden. Uiteraard is dit slechts een deel van het complete aanbod. Daarom kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de schoenen op maat. Bel dan naar 030 – 23 42 666 (filiaal Utrecht) of stuur een mail naar info@tailorsandco.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst.

Bekijk ook eens:
Schoenen op maat Maatschoenen, Maatschoenen Utrecht, Maatschoenen Zeeland, Pak op maat, Maatshirt, Maatshirt Utrecht, Overhemd op maat

 

                                                                                   

   

 

 

Follow us: